Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3072390
05 Jul 22
Završili srednju pre 10 godina, svi bi već trebalo da smo ostvareni ljudi i da imamo nešto svoje. Ja imam odličan posao i dostojanstvenu platu ali ne mogu više da nastavljam druženje sa drugovima iz srednje, oni gledaju da l' kafa košta 100 ili 110 dinara i vrhunac života im je otići na more u neku rupu, a ja već svoj stan imam i mogu da putujem gde god želim. Žao mi je, recite da sam sebičan i sve što želite ali ne možemo spuštati životne želje zbog tuđe nesposobnosti za postizanjem nečega u životu. Mogu ja da odem nekad na piće sa njima da vidim šta ima ali to je to, zajedničke stvari su jednostavno nemoguće. Drago mi je da mi je devojka ostvarena koliko i ja i da možemo da odemo za vikend u npr Amsterdam, sledeće nedelje negde drugo i tako. To se zove život dragi moji, a ne krpljenje za najosnovnije životne potrebe. Svi oni su završavali neke bezvezne škole ili radili besmislene poslove dok sam ja završavao kvalitetnu struku. Svako svoju sudbinu i stil života bira.
1140
3807
245
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5869   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578476   •   osuđujem 12475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3088287

Izašao sam iz petogodišnje veze i nakon par meseci sam obrisao chat na WhatsApp-u. Telefonu je trebalo 2h da obriše sve poruke, a ja sam se osećao kao da je pola mene umrlo...

odobravam 1593   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije