Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3072652
02 Jul 22
Naslijedila sam kuću na moru od svojih roditelja. Ljetujemo tamo suprug i ja ili sin s djevojkom, nekada smo bili svi zajedno, nekada odvojeno, sve je bila stvar dogovora. Jesenas se oženio sin s tom djevojkom, ona tvrdi da joj je time pripalo pola kuće i napravila je raspored kada na more idemo suprug i ja, kada ona i sin, kada njen brat s obitelji, njen drugi brat s obitelji i njeni roditelji bez da se nas išta pitalo. Ionako nismo cijelo ljeto dolje i može doći i njena obitelj, ali sve je stvar dogovora i naših godišnjih odmora. Suprug i ja smo u šoku, spakirali se, promijenili brave, pa ti snaho radi raspored i svi ćete poljubit vrata skupa s mojim sinom koji joj sve to dopušta. Na kraju krajeva, ni njemu ne pripada ništa. :)
14913
165
241
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije