Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3073904
22 Sep 22
Imam 29 godina i nema potrebe da se hvalim ali svi objektivno kažu da sam jako zgodna i držim do sebe, završila magisterij, putujem često, bila sam model tokom studija, imala vrlo viđene momke koji nisu klošari i probisvjeti ali nakon preko 10 godina i 3 ozbiljne veze naučila sam da se muškarci boje snažnih, ambicioznih i lijepih žena i da iako se prave mutavi i dalje žele djevojku koja nije imala odnose prije njih, boje se djevojke koja zna šta hoće i koja ima iskustvo, a to ne rade samo klošari i kamiondžije nego i navodno progresivni, školovani i uspješni mladi ljudi kojima je ideal žena iz srednjeg vijeka. Najbolji primjer su moje prijateljice iz osnovne, srednje škole, sa fakulteta. Ružne, gojazne, neugledne, bijele kao sir, nisu otišle dalje od prvog grada ako su sa sela, a udate za ljude koji nisu njihov nivo ni po čemu. To je dokaz da je Balkan i dalje primitivna sredina koja mrzi emancipaciju žena i naš izbor na sretan život.
247
877
120
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije