Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3074052
23 Sep 22
Nemojte da zovete nekoga u goste ako ne planirate sa njim bar malo hodati po gradu i izvesti ga. Odem ja kod sestre i brata od tetke u inostranstvo. Navalili oni dođi pa dođi. Volim ja da hodam ali nisu mi bili baš od reči. Dok su oni na poslu ja raspremim po stanu i operem suđe, a oni nikad vremena za mene. Mesec dana sam bila. Kupila sam im čak neke stvari što su im se svidele što smo videli bukvalno u prolazu dok smo išli ka stanu. Nigde me nisu izveli uveče vikendom. Da napomenem ja ne pijem pa ne bih ni potrošila, a mogu i platiti svoje bez problema. Uglavnom smo sedeli u stanu. Samo smo dva puta prošetali i jednom seli po danu na sladoled i to sve za 30 dana. Pa mogla sam to i kući, a ne preći tolike kilometre. Šta su navalili da dođem. Kada sam se vratila svaki vikend izlasci slike. Sada oni hoće kod mene i skroz su u fazonu bila si kod nas i očekuju da ih ja vodim svuda i da hodamo šetamo izlazimo... Ja ću isto kao oni.
593
59
30
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije