Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3074941
16 Jul 22
Radim kao profesor matematike u srednjoj školi. Jako dobro objašnjavam i znam svoj posao odradit kako treba. Spreman sam pomoć na sve načine nekom ko želi da nauči matematiku. Nisam lijen ni za 300 pitanja na sat da odgovorim, ali da oborim nekoga pa da dolazim u augustu, ne pada mi napamet. Smatram da ko želi da zna matematiku i kome će bit potrebna pratit će me i pitat će me da objasnim za svaku nejasnoću. A onaj ko neće, pa neće je naučit ni ona 3 dana popravnog. Obarao sam 3-4 godine, koji nisu znali i dolazili su nespremni jer neki ne razumiju (a neki jednostavno neće) ali to nije moja stvar. Proći ćeš kod mene, eto dvica, ako zatreba ti poslije, ne krivi mene, već sebe. Plaćaj si instrukcije poslije ili radi nešto što nema matematike. Ja samo kažem: "ah, boli me đon, objasnio sam. Pa ja.’’
3027
107
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije