Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3075101
13 Jul 22
Želim da svojoj budućoj ženi obezbedim sve kako ona ne bi morala da radi ništa: ni kućne poslove, ni nešto van kuće. Finansijski sam obezbeđen tako da mogu da angažujem nekoga ko bi radio kućne poslove da ne bi morala žena. Što se tiče posla van kuće, žena može da radi nešto ako želi, nešto što ona voli, ali nema potrebe da radi bilo šta što joj ne prija jer imam dovoljno da izdržavam porodicu. Znam šta sada mislite: "Varaće je, prebacivaće joj." Reći ću nešto na tu temu: nemam nijedan klasičan porok: ne pijem, ne kockam, ne jurim žene i nikad ne bih varao ženu. Nemam ni za šta da prebacujem ženi jer ona bi doprinosila našoj kući više nego ja: ona bi nam rodila decu i, pošto ja radim, više bi vremena provodila sa njima. Pa, to je hiljadu puta vrednije od novca. I na kraju da kažem nešto u vezi novca: sav novac koji imam je na prvom mestu ženin i decin, pa tek onda moj. Neće biti: "Ja sam zaradio, ti nisi." Nego će biti: "To je naše: oboje smo doprineli tome da nam bude lepo."
2814
399
170
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije