Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3076843
01 Aug 22
Ovde ću otkriti svoju najmračniju tajnu. Ovo nikome nikada nisam rekla. Kada sam bila mala, deda me je ljubio u usta. To je ostavilo takvu traumu na mene da se i sad ježim. Kad god bi me negde zatekao samu, iskoristio bi priliku da me poljubi, a ja stisnem usne maksimalno koliko mogu, jer gura jezik. Ovo je toliko odvratno da mi se gadi čak i dok pišem. Trajalo je par godina, bila sam previše mala, nisam smela nikome da kažem. Uvek sam gledala da ne budem ni slučajno sama sa njim. Prošle su godine, odrasla sam, potisnula sam to, i dalje je on moj deda i nekako sad već mogu i da sednem i da pričam sa njim, ali uvek i zauvek će mi ova trauma biti prisutna. Svi misle da ga mrzim, a kad se prisetim ovoga, umirem od mržnje. Eto, rekla sam, konačno, čak i anonimno.
4657
294
264
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije