Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3076856
20 Jul 22
Je l' ja kao muškarac trebam da se odreknem svoje majke kada se budem ženio? Je l' smo dotle došli? Da ja više ne smem da se javim svojoj majci, niti da joj odgovaram kada ona mene zove. To bi žene volele? Da se muškarci odreknu svoje rodbine i posebno majke, a da one sa svojim majkama redovno komuniciraju. Kažu svekrve se mešaju u brak. Ma, stvarno? Kakva feministička propaganda! Ne sumnjam da postoje neke svekrve koje se mešaju, ali isto tako postoje i tašte. Nisu sve svekrve loše, niti su sve tašte zlatne. A, ovde se odmah napadaju svekrve. Većina svakrva se ne meša u brak svog sina. Ali, problem je što ženama smeta i kad im se kaže nešto dobronamerno, bez ikakve zle namere. Šta, ne sme ženama ništa da se kaže? Šta mislite, bre vi, da ste bezgrešne i da sve znate? Čim im nešto kažeš one se ljute i pričaju kako im se neko meša u brak. Ne valja vam posao, žene drage. Nema te žene koja bi me naterala da se ja odreknem svoje majke. Žena ima tri milijarde, ali je MAJKA SAMO JEDNA!
2582
4606
625
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije