Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3078756
30 Jul 22
Izađem sa jednim dečkom po prvi put. Dopisivali smo se neko vreme pre toga i delovao je sasvim normalno i simpatično. Iz istog smo grada. Dogovor je bio da odemo na piće. Pokupio me je kolima i kaže mora do stana nešto je zaboravio. Ok nije problem. Stignemo tamo i on izađe iz kola, ja i dalje sedim, on me pita: "ideš li?". Kažem mu da nema potrebe i da ću ga radije sačekati u kolima. On na to kaže: "Ajde pravi mi društvo". Opet odbijem. Na to mu se već faca promenila i kaže:"Mogli bi u stanu popiti piće". Na to mu odgovorim da bih radije popila piće u kafiću. Na to on odgovori da sam tvrdoglava i nagovarao me još par puta, na kraju je odustao i otišao sam. Vratio se za par minuta, mislim da nije ni otišao do stana nego da je lagao. Bio je smoren ostatak sastanka. Kada me sledeći put pitao da se ponovo vidimo - odbila sam.
5305
141
155
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije