Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3078837
29 Jul 22
Odlučio sam da uložim ušteđevinu i omogućim svojim roditeljima da kupe stan, ustvari za učešće za kredit. Jer moji roditelji su do sada bili podstanari i nisu imali mogućnosti da ga kupe. Taj stan će na kraju i ostati nama, iako smo mi već imamo naš stan koji sam ja većinom finansirao. Moji roditelji će sledećih 12 godina plaćati ratu kredita umesto kirije i to je jedina promena. Međutim mojoj ženi je to očigledno neki problem, ne znam šta je u pitanju ali nije nimalo zadovoljna i srećna zbog toga. Kaže jer nećemo ići na more, ali je zbog stana. Čak me i punac i punica podržavaju jer su svesni da je ovo dobra investicija za sve. A žena mi radi i ima celu platu za sebe, a moja plata je za kuću, režije, hranu, gorivo, ma sve i nije mi to uopšte bitno jer zarađujem dovoljno da nema problema. Zbog krize mislim da novac gubi vrednost pa je bolje 30 hiljada evra da uložim u to nego da propadne.
2058
174
96
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5869   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578476   •   osuđujem 12475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3088287

Izašao sam iz petogodišnje veze i nakon par meseci sam obrisao chat na WhatsApp-u. Telefonu je trebalo 2h da obriše sve poruke, a ja sam se osećao kao da je pola mene umrlo...

odobravam 1593   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije