Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3078980
01 Aug 22
Zašto ljudi ne kapiraju da nije problem u pašteti kao takvoj, već u tome što joj nije mesto na plaži. Nije sporna pašteta, niti to što neko nema novac da npr. ruča u restoranu, već to što nema elementarnu kulturu, da zna gde je čemu mesto. Sporan je seljakluk i primitivizam. Doneti na plažu hleb, paštetu, paradajz, pavlaku ili još gore pasulj je odraz nekulture, a ne neimaštine. Jer pašteti jednako nije mesto na plaži, kao ni kavijaru. Možeš ti da doneseš i kavijar da mažeš na plaži i dalje bi bio seljačina. Nije poenta šta ko može da priušti, već da to što može, jede na mestu prikladnom za to. Ne može svako priuštiti ručak u restoranu, al ono sto može priuštiti, treba da jede u svom smeštaju, a ne na plaži.
1339
5556
359
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije