Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3079028
31 Jul 22
Pre nego što smo se upoznali muž je već 8 godina otplaćivao stambeni kredit, posle venčanja tražio mi je kiriju narednih 15 godina koju bi ubacivao u taj kredit a u slučaju razvoda da mi vrati evre koliko sam uložila. Kako mi je to bilo suludo predložila sam da kupimo zajednički jednosoban stan a on nek renta taj njegov pa nek rentom pokriva kredit tamo, nek imam svoj krov nad glavom pa kad se rode deca imaćemo 2 stana. I to je funkcionisalo nekih par meseci dok Svekrva nije rešila da se useli kod nas da malo uživa u Novom sadu jer se tek penzionisala, imala je ideju da spava u kuhinji i da živimo ko sardine u jednosobnom stanu 30 kvadrata. Izbila je žestoka svađa što su se to dogovorili bez pitanja jer sam suvlasnik i plaćam sve pola. Na kraju je rekla da će se doseliti za godinu dana kad se rodi beba da nam pomaže. Ja ne verujem koji bezobrazluk, bezobzirnost, preselo mi je sve i stan i sav trud uložen u brak. Nemam reči.
2747
120
87
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije