Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3079658
05 Aug 22
Prošle godine sam otišla sa curama na more (nas 5). Njih 4 se poznaju iz srednje, a ja sam se krenula družiti s njima pred kraj faksa. Jedna od njih je uporno radila drame. Stalno je dramila kako ju ne čekamo (zadnja se probudi i onda pije kavu dok mi čekamo da završi pa skupa idemo na plažu), ne jede meso pa je kukala kako mi ne pazimo na nju šta jede, stalno je nezadovoljno gunđala, bila u sobi plakala i kukala svom dečku (svaka mu čast jer su to bile nepotrebne drame) na kraju smo se ja i ona posvađale jer je ona mene našla kao izvor problema za njezino nezadovoljstvo. Ona je kao sva nježna pa joj se sve oprosti čak i kad nekog tako optuži. Ja joj nisam oprostila nego sam ju prekrižila. Ja imam svoj mir iako sam glasna i nekad gruba nikad nekome svoje nezadovoljstvo ne bih predbacivala da se osjeća loše.
2960
62
46
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5869   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578476   •   osuđujem 12475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3088287

Izašao sam iz petogodišnje veze i nakon par meseci sam obrisao chat na WhatsApp-u. Telefonu je trebalo 2h da obriše sve poruke, a ja sam se osećao kao da je pola mene umrlo...

odobravam 1593   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije