Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3082366
31 Aug 22
Gadi mi se brak, ne mogu više podnijeti taj zajednički život! Psihički sam u rasulu, osjećam se kao u kavezu. Nemam razlog za rastavu, nego jednostavno mi preko glave! Bude tu svađa, ne sada velikih, ali i lijepih trenutaka, kako kada, seks je naravno postao endemski, a onako.... čini mi se neki osrednji brak. Tek 12 godina, a već mi muka. I to još "dok nas smrt ne rastavi", pa tačno mi dođe da se ubijem, da završim to sve ! Kada vidim ljude po 30 i više godina skupa, pitam se kako su izdržali gledati istu facu svakodnevno? Nas veže 2 djece, i ni jedno od nas dvoje ne bi moglo samo opstati sa platom i da dobije djecu na skrb. Taman nam je sve uštimano, i smjene, i posao, i uhodali se financijski, i svako svoj auto, stan bez dugova. Od odjeće i hrane svega ima, djeca su sretna, sve imaju, i ne želim im to pokvariti. Jako dobro krijem, i glumim sreću, a u sebi se raspadam i gušim ! Obična robija, da mi se vratiti u mladost, i dobro se našamarati ! Kako ne razmišljaš kad se zaljubiš...
1242
1991
218
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije