Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3084120
03 Sep 22
Imam divne roditelje, koji se vole međusobno i sve bi učinili za svoju decu. Kada sam završavala srednju, seli su sa nama i rekli da posle srednje imamo dve opcije. Fakultet je jedna, oni će plaćati sve troškove ako budemo na budžetu. Druga je da se zaposlimo, oni će nam plaćati stan dok ne stanemo na noge. Da ostanemo u kući nije bila opcija, jer smatraju da tako nikada ne bismo naučili šta znači biti odgovoran za sebe i svoj život. Fakultetski su obrazovani, ali nama to nikada nisu nametali kao uslov za sreću. Govorili su da je svaki pošten posao dobar. Bili su dosledni i hvala im do neba za to. Svi smo završili fakultete jer smo želeli, a nikada se nismo osećali kao teret, iako nije uvek bilo lako. Sada imamo dobre poslove i plate, samostalni smo i svi smo uvek tu jedni za druge.
5795
101
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1359   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579040   •   osuđujem 13252   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3140896

Radeći tri godine u marketu sam videla koliko su zapravo ljudi stoka, kad već tako moram reći, kao: Omladina ne valja a matori su još gori!

odobravam 1038   •   osuđujem 21   •   komentari 0
Detaljnije