Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3084120
03 Sep 22
Imam divne roditelje, koji se vole međusobno i sve bi učinili za svoju decu. Kada sam završavala srednju, seli su sa nama i rekli da posle srednje imamo dve opcije. Fakultet je jedna, oni će plaćati sve troškove ako budemo na budžetu. Druga je da se zaposlimo, oni će nam plaćati stan dok ne stanemo na noge. Da ostanemo u kući nije bila opcija, jer smatraju da tako nikada ne bismo naučili šta znači biti odgovoran za sebe i svoj život. Fakultetski su obrazovani, ali nama to nikada nisu nametali kao uslov za sreću. Govorili su da je svaki pošten posao dobar. Bili su dosledni i hvala im do neba za to. Svi smo završili fakultete jer smo želeli, a nikada se nismo osećali kao teret, iako nije uvek bilo lako. Sada imamo dobre poslove i plate, samostalni smo i svi smo uvek tu jedni za druge.
5766
101
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije