Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3084780
04 Sep 22
Uvijek sam imao 2 telefona. Gdje god sam radio davao bi im broj telefona koji mi je "poslovni". Na kraju radnog vremena bih taj telefon isključio i ne bih ga palio do početka radnog vremena sjutradan. Vikendom takođe ne bi mogli da me dobiju jer taj telefon ugasim. Nikome sa posla ne dozvoljavam da me zamara i zivka van radnog vremena. Plaćen sam za 8 sati rada i ništa mimo toga. Ne zanima me ako se nešto desilo, ne zanima me ako je došlo do neke promjene, ne zanima me što kolega ne može doći na posao. Saznaću te stvari kada budem došao na posao ujutru. Isključivo me mogu pozvati i poslati mi poruku kada sam u kancelariji, kada sam kući posvetim se sebi, hobijama i porodici. Mnogi me zbog toga ne vole, a pravo da vam kažem, baš me briga.
7999
237
140
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije