Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3084937
02 Sep 22
Nedavno sam bio, sa tri drugara, na jednoj većoj žurci. Sva trojica znaju da imam devojku, poznaju i nju lično, i dobro znaju koliko je volim i da je nikad ne bih prevario. Uprkos tome, tokom čitavog trajanja žurke, oni su me nagovarali da prilazim drugim devojkama, sa argumentom da moja devojka to neće saznati. U početku sam to prihvatao kao šalu, iako mi tu ništa nije smešno, a posle je počelo da mi smeta. Kasnije mi je jedan od njih prišao sa rečenicom: "Brate, ona mala te gleda, ja to ne bih propuštao.". Samo sam izignorisao, i nisam želeo da se svađam sa bilo kim, ali sam osetio istinsko nepoštovanje od strane mojih prijatelja. Ne znam odakle poriv za ovim, ali znam da bih lično poštovao svačiju vezu i, ni u šali, ne bih nekog nagovarao na prevaru.
4382
76
80
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije