Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3085237
02 Sep 22
Ja pre neku noć bila u restoranu sa mužem, što nije često za nas ali napokon smo ugrabili priliku da odemo. Par pored nas je imao dete od otprilike 2 godine, taj dečak je trčao okolo, plakao i vrištao. Roditelji bi mu povremeno rekli da se smiri ali ništa drugo. Ne razumem to. Ja imam dvoje dece 8 i 13. Kada su bili tih godina mi bi odmah otiši kući ako bi oni bili nemirni. Prvi nagoveštaj da će da budu bučni i ja i muž bi se odmah spakovali i poveli ih kući. Takođe smo uvek izbegavali da ih vodimo na određena mesta tipa u otmenije restorane i zatvorena mesta i kafiće gde deci bude dosadno i gde ne mogu da se igraju. Postoje porodični restorani i kafići sa igralištem i tamo se trebaju voditi deca.
3950
179
66
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije