Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3085374
02 Sep 22
Poruka mladima: Prestanite da stupate u brak po svaku cijenu, brak nije vrhunac ni cilj života! Okružena sam nesrećnim parovima za koje iskreno ne znam ni zašto su se vjenčali. Npr. Moja Kuma je udata evo 11 godina, mlada se udala i svo vrijeme kuka s razlogom (muž joj nesposoban, a ona radi 2 posla da bi izdržala porodicu). Druga drugarica se udala "jer joj je bilo vrijeme" i isto tako kuka, sama je s djecom, muž je naporan, kad dođemo u goste on se ponaša kao da je on gazda, a ona pas i svima je neprijatno pa izbjegavam dolaziti kad je on tu. Svaki dan čujemo o porastu razvoda itd. Prestanite da se vjenčavate iz pogrešnih razloga, bolje sačekati nego se doživotno kajati, kad dođu djeca onda su i njihovi životi oštećeni, ne samo vaši...nije baba moja džabe mene savjetovala "pojedi prvo džak soli sa njim pa se onda udaj".
3100
117
88
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije