Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3086215
11 Sep 22
Pre par meseci sam se prijavila za posao u prodavnici. Kada sam otišla na razgovor, šefica je nezainteresovano počela čitati moj CV, samo prelazeći neobavezno pogledom preko ekrana. Zapravo ga nije ni čitala. Nakon par minuta ćutanja, rekla mi je da "ne zadovoljavam kriterijume" i da "nema poverenja u mene" (apsolutno ne znam na osnovu čega). Zahvalim se i odem. Pre 15-ak dana, zove me sva uzbuđena i nudi mi posao. Podsetim je na ono što mi je rekla i dobijem odgovor: "Ma to zaboravi, sad je stvarno hitno. Imam pet prodavnica i nemam radnike. I lopovima bih dala da rade, iskreno. Samo dođi, imaš posao." Rekla sam: "Ne hvala, ne zadovoljavate moje kriterijume" i prekinula vezu. Možda nemam previše iskustva u poslu, ali imam samopoštovanja.
9113
105
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije