Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3087119
24 Sep 22
Uselim se u kuću (pet friendly) sa životinjama. Prava gazdarica u inostranstvu, njena majka me je uvela. Primetim ubrzo da je neko dolazio. Bude mi čudno i jednom zateknem majku, navodno čita struju na sred meseca. Rekla sam joj da se najavi sledeći put, a ona meni kaže zašto bi se najavljivala...Rekoh ajde prošlo je. Jedno veče zateknem ispred kuće pravu gazdaricu koja mi je pripretila da MORA da uđe u kuću. Bez najave naravno, upala je unutra. Počela je da me obilazi. Opet je došla bez najave i rekla da joj se ne sviđaju moje životinje, nije ih tako zamišljala i da se iselim...Takođe je rekla da joj nisam posvetila pažnju kad je tako ušla na prepad. Izjavila je da sam bezobrazna jer sam joj rekla da ne dolazi nenajavljena. Kako sam smela to da joj kažem, to je NJENA kuća. Izbacila me posle mesec dana, a jedva se uselih. Znate šta, stanodavci, prvo naučite da POŠTUJETE PRIVATNOST. KAD IZDATE KUĆU, ONA JE U TOM TRENUTKU MOJA, ZA TO JE PLAĆAM. KAD PREKINEMO SARADNJU, VRAĆAM VAM KUĆU.
4860
113
130
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1560   •   osudujem 87   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578575   •   osuđujem 12622   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5400   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3096256

Dečko stalno prigovara kako ništa ne kuham, a svaki put kada se potrudim i skuham on ne želi da jede, svima kojima kuham doma kažu da je fino i sve točno napravljeno po mjeri i svi jedu, nitko n...(više)

odobravam 2497   •   osuđujem 117   •   komentari 0
Detaljnije