Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3089988
13 Nov 22
Jedna jako dobra drugarica počinje da me nervira. Uobrazila se jer je "mikroinfluencer" (oko 1500 pratioca na društvenoj mreži). Reklamira proizvode i sve joj je fenomenalno, a zapravo sve to na kraju samo baci u neku kutiju i ne koristi nikad. Troši enormne količine novca na kozmetiku koju reklamira pod izgovorima da su to pr paketi od nekih brendova. Vrhunac je kada nama, svojim drugaricama, donese pun ceker proizvoda koje želi da nam pokloni jer nema gdje s njima ili joj ne odgovaraju. Zapravo, to su sve kozmetički proizvodi skoro do kraja potrošeni, prljavi, pred istek roka ili im je rok trajanja već istekao. U zadnje vrijeme kad donese te stvari, nas se većina uglavnom izmakne i ne želimo ništa, jer smo vidjeli šta radi. Jednom nas je čak i fotografisala i objavila na društvenim mrežama, uz tekst kako treba pomagati onima koji nisu u mogućnosti da sebi nešto priušte. Za mene je to bilo dno dna. Udaljila sam se od nje i ne planiram nastaviti druženje.
2336
71
35
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije