Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3091169
26 Oct 22
Nisam upoznao ni dedu po ocu ni dedu po majci jer su obojica bili već uveliko mrtvi kada sam se rodio. Jedinog dedu kojeg sam imao je bio deda Vlada koji mi nije krvni srodnik već čovek koji je imao dve kuće u istom dvorištu i rešio da jednu proda, a kupili je moji roditelji. Deda Vlada nije imao ni ženu, ni decu pa sam mu ja bio nešto najpribližnije unučetu kojeg nikada nije imao. Još od mog rođenja se aktivno uključio u obaveze oko bebe tako da su moji radije davali njemu da me čuva nego mojim babama, prohodao sam u njegovim rukama, on mi je kupio prvu loptu, vodio me svuda sa sobom od penzionerskog kluba, njegovih prijatelja pa do lagane šetnje kejom. On me naučio da igram domine i šah, naučio da čitam i pišem, vodio me i dovodio iz škole... Deda kakav se samo poželeti može. Deset godina je prošlo od njegove smrti, a sve više mi fali. Praktično nije mi bio ništa, a bio mi je sve.
7074
55
45
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije