Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3093333
14 Nov 22
Drugarica i ja smo bile u kafiću i primetile da nas dva momka koja du sedela nedaleko od nas konstantno gledaju i mi smo to iskulirale. Oni izlaze iz kafića i 15ak minuta kasnije nam konobarica kaže "Zaboravila sam da vam kažem momci koji su otišli su platili vaš račun". Nas dve tu poludimo jer je nama to poniženje i  to devojka vidi i počne da se izvinjava što nas nije prvo pitala, ali kao mislila je da nema potrebe za tim jer su oni rekli da smo im drugarice, a vidimo ih prvi put u životu. Ne znam samo na osnovu čega su oni sebi dali za pravo da to urade kad se upošte nismo ni smeškale ili nešto slično nego baš suprotno i da smo ih pogledale to je bio "nadrkan" i nezaiteresovan pogled da tako kažem. Nas dve smo se mnogo iznervirale i kad smo rekle to posle društvu oni nisu videli problem u tome, a nas dve sve suprotno mislimo i to nam je baš ružno i seljački. Dešavalo se da nam neko ponudi piće i to smo naravno uvek odbijale, ali da neko plati bez našeg znanja ne. Od sad ćemo plaćati odmah.
303
6826
289
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#292

Kad igram GTA pucam u random prolaznike, smiruje me...

odobravam 7195   •   osudujem 327   •   komentari 38
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579212   •   osuđujem 13497   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3159547

Sinoć gledam ponašanje odrasle osobe, majke dječaka koja je došla da brani sina. Sin je prethodno udario dječaka i to mu nije prvi put. Izašla starija sestra da brani brata. Nastao opšti haos. Dolazi ...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 30   •   komentari 0
Detaljnije