Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3093437
07 Jan 23
U toku razgovora sa psihijatrom, koji je poznanik mog tate, pričala sam o ličnim stvarima koje ne bi trebale napuštati tu sobu i koje ni sa kim do sada nisam podelila. Nakon što sam otišla, pozvao je mog oca da mu ukratko ispriča o mojim problemima (imam 28 godina, nisam dete čiji bi roditelji trebali znati ishod terapije). Moj otac mu je rekao da bi trebalo da ga bude sramota što odaje tajne pacijenta, i na kraju mi rekao: "Izvini što sam ga i slušao. Sve je zgurao u dve rečenice. Idi kod nekoga ko ne poznaje nikoga iz tvoje porodice i olakšaj dušu. Ja ću se praviti da nisam čuo ovo što mi je ispričao. Samo ti meni budi dobro." Hvala ti tata. Volim te.
9510
114
86
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1738   •   osudujem 9211   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578699   •   osuđujem 12750   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3104150

Kada sam saznao da mi žena čeka devojčicu bio sam najrazoračareniji čovek na svetu. I još uvek je taj osećaj isti iako je malo oslabio jer ne mogu ništa da promenim ali nijednog trenutka nisam dozvoli...(više)

odobravam 158   •   osuđujem 4488   •   komentari 0
Detaljnije