Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3095360
27 Dec 22
Dok sam radila u drugom gradu dva meseca, bila sam smeštena u hotelu. U petogodišnjoj vezi sam i momak je koristio svaki slobodan dan da bismo bili zajedno. U hotelu, morao je da preda svoju ličnu kartu na recepciji da bi prespavao u mojoj sobi, a na fotografiji na ličnoj ima kratku kosu i nema bradu. Sada je bradat i dugokos i izgleda dosta drugačije. Ujutru silazimo da uzme nazad svoju ličnu, a recepcionar (koji prethodno veče nije bio u smeni) je sa najvećim mogućim uživanjem daje meni i glasno kaže: evo izvolite od onog drugog mladića koji vam je isto prespavao. Ja sam ostala bez reči, ali bar se moj momak ismejao dok je uzimao svoju ličnu od recepcionara. Ovaj se zacrveneo kao paprika, ali se nije izvinio. Toliko je bilo idiotski i smešno da se na kraju nikom nisam žalila i nisam htela da gubim vreme na to, ali i dalje ne mogu da dođem sebi šta neki ljudi daju sebi za pravo, i to na radnom mestu.
2616
58
26
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1738   •   osudujem 9211   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578699   •   osuđujem 12750   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3104150

Kada sam saznao da mi žena čeka devojčicu bio sam najrazoračareniji čovek na svetu. I još uvek je taj osećaj isti iako je malo oslabio jer ne mogu ništa da promenim ali nijednog trenutka nisam dozvoli...(više)

odobravam 158   •   osuđujem 4488   •   komentari 0
Detaljnije