Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3100385
11 Jan 23
Muž i ja želimo da usvojimo dete. Već imamo jedno svoje biološko, nemamo nikakvih problema sa začećem, već jednostavno želimo da pružimo dom i porodicu nekome kome je život dodelio lošije karte. Znala sam da naši roditelji i okolina neće baš razumeti, ali da se toliko protive odluci, i to iz vrlo zadrtih, sebičnih i ograničenih uverenja, nisam uopšte očekivala. Te to nije NAŠ genetski materijal (a kad mi je trebala porodična istorija bolesti, niko nije ništa znao nakon muževih i mojih baba i deda, a i to sto se zna je bože sačuvaj od autoimunih oboljenja, kardiovaskularnih bolesti i kancera), sramotimo familiju, kako oni da ostave imovinu (ukupno sa obe strane jedna kuća u vojvođanskom selu i jedan stančić u gradiću od nekoliko desetina hiljada stanovnika). Užasno sam razočarana, ali od želje ne odustajem!
2863
78
93
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1738   •   osudujem 9211   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578699   •   osuđujem 12750   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3104150

Kada sam saznao da mi žena čeka devojčicu bio sam najrazoračareniji čovek na svetu. I još uvek je taj osećaj isti iako je malo oslabio jer ne mogu ništa da promenim ali nijednog trenutka nisam dozvoli...(više)

odobravam 158   •   osuđujem 4488   •   komentari 0
Detaljnije