Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3101224
23 Jan 23
Dečko me varao sa jednom mojom poznanicom. Mi smo raskinuli i ona je imala obraza da mi pošalje poruku u kojoj je napisala nešto u smislu: "Žao mi je ali on i ja smo puno bolji par, sada je moj". Samo sam joj odgovorila: "I meni je žao što moram da ti kažem da me je varao sa još dvije cure i nisi bila jedina, porazgovaraj i sa njima jer ga sa njima dijeliš i nije samo tvoj, pozdrav". To je bila laž sa moje strane ali ona mi je povjerovala i napravila mu je haos, izgrebala mu je kola i završila je u hitnoj na infuziju (tako mi je makar rekla njena komšinica sa kojom sam ja dobra prijateljica). Oboje su to zaslužili.
3235
127
57
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije