Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3103593
27 Jan 23
Ceo život sam za sebe mislila da sam prosečnog izgleda, ništa posebno. Onda sam otišla na tri godine u inostranstvo i tamo su mi svi govorili da sam prelepa, i muškarci i druge žene. I uvek su me zezali da se sređujem previše iako to nije bilo ni izbliza koliko devojke iz mog rodnog grada. Dobila sam samopouzdanje i poverovala u to da sam lepa. Zbog porodice sam se vratila i sad ovde opet imam utisak da sam neprivlačna. Negovana sam, našminkana, namirisana, prosečne sam kilaže, vežbam, vodim računa da se lepo obučem, ali u mojoj je prirodi da to sve bude umereno. Imam i fin posao, svoja kola, stan… Ali kao da nije dovoljno, naše devojke imaju više seksipila od mene, naše devojke su sve stvarno uvek prelepe. Možda je i do mog stava, malo sam povučena. Bojim se da kod nas neću naći nikoga ako se ne podvrgnem nekim operacijama i ako ne promenim stil da budem privlačnija, ali onda to neću više biti ja. Pored toga sad već imam i skoro 30 godina i polako se mirim da tim da ću ostati sama.
268
713
129
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije