Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3105171
09 Mar 23
Posle godinu dana veze i 7 meseci braka, razveo sam se. Zato što to nije bila ona osoba od ranije. Tektonska promena ličnosti. Moje smo sve delili, njeno je trošila na nju kako bi ona rekla ,,za naše bolje, kasnije". Kad je god iznervirana zbog mene (sitnice, kao i u svim vezama što se dešavaju) svetila se, išla je do te granice da počne da koketira sa mojim drugarima. Kada sam je upozorio da se ne ponaša kao klinka, dobio sam udarac i haos. U više prilika me je slagala, namerno napravila svađu. O nekim poslovima u kući jer radim dva posla mogao sam samo da sanjam (ručak, doručak, kad dođem iz noćne smene). Moji su mi sugerisali da je previše hladna prema meni. Posmatrajući dok sedimo, kako joj je sve interesantnije od mene, shvatio sam da to nije to. I ako me boli, ne mogu da ustanem iz kreveta, odlučio sam da je kraj, jer ne mogu da se borim sa njenom familijom, koji šta joj god kažu ona mora da uradi, i hiljadu puta je mene ,,ispalila". Žao mi je.
2162
93
50
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3723   •   osudujem 694   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578754   •   osuđujem 12848   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5409   •   osuđujem 1798   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3111991

Jedini razlog zašto sam otišla na 10 godina mature je da se pohvalim svojim uspehom i da mi svi zavide. Došla sam iz inostranstva, gde i živim, u svom novom bmw-u, svi su zinuli kad su me videli. Imam...(više)

odobravam 643   •   osuđujem 1847   •   komentari 0
Detaljnije