Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3113169
09 Apr 23
Zaključila sam da su muškarci koji su bili u dugim vezama bolji u krevetu od onih koji su samo imali više partnerki. To je zato jer kada si u dugoj vezi imaš veću vrstu intimnosti i razgovarate, jedno drugo učite o tome šta vam prija i šta volite i tako se stvori "veština" tokom seksa. A ovi koji samo imaju seks na jedno veče ili su imali 30 partnerki a sa nijednom nisu imali vezu dužu od mesec dana, oni nemaju pojma i nijednu od njih nisu zadovoljili. Makar to ja mislim jer sam bila sa par likova koji važe za šmekere i imali su mnogo cura, bili su očajni u krevetu. To su mi bila najgora iskustva. Najbolja seksulalna iskustva sa imala sa onima koji su izašli iz dugih veza. Jedan muškarac koji se tek razveo mi je pomutio pamet tokom seksa, bio je pre mene 10 godina u braku a drugi je izašao iz veze od 6 godina i je znao je sve što će da mi prija. To su mi dva najbolja seksualna iskustva i obojica su bila u dugim vezama pre mene. Možda grešim ali takav sam utisak stekla.
2137
146
99
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije