Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3113408
12 Apr 23
Moja žena je pre nekoliko godina čitala neku knjigu gde se pominje neka Amina i to ime joj se baš dopalo. Kako je sada trudna rekla je da bi volela to ime ako beba bude žensko. Nisam imao ništa protiv, čak se i Amina nekako slaže uz moje prezime. Sad se odjednom javljaju tetke, ujaci, stričevi, babe, prijatelji, poznanici... da nas kritikuju kako je to muslimansko ime i kako ni u kom slučaju ne treba tako da krstimo dete. Boli me uvo čije je ime, neka je i eskimsko, važno je da ženi i meni lepo zvuči i da se slažemo oko toga. Ne vidim problem da mi kao pravoslavni hrišćani damo detetu muslimansko ime kao što ne vidim problem ni da neki muslimanski par krsti dete recimo Nikola. To su sve gluposti koje dele narod umesto da ga spajaju.
2896
535
296
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije