Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3113727
14 Apr 23
Uvijek ću nešto više cijeniti ženu koja uz djecu i obaveze po kući ima i posao na koji redovno ide i donosi plaću. Gledam kolegicu koja radi tri smjene u bolnici (a često padnemo s nogu u smjeni). I ne znam kako uspjeva sa malim blizancima, kod kuće ju sve opet čeka, veš, kuhanje, spremanje, itd. I ona mora mimo radnog vremena biti čistačica, doktorica, odgajatelj, super mama. Nema nikog da joj pričuva klince makar na sat. Muž joj radi većinu dana na baušteli i dođe tek navečer kući. Ne osporavam vrijednost domaćice kao takve, nisam ženomrzac ali moja sestra ne radi a ima klince i kako kaže šta želi uradi, ako joj se ne da poslije će. Nekad je umorna, što je i normalno jer nije svaki dan sa djetetom isti a često se sredi i ode 3 sata van na kavicu, dijete u kolica, drugo se igra i doviđenja. Kad čujem ono "domaćicama je psihički teže" vrtim očima. Je teže ali jedino ako imaju bolesnu djecu koju stalno njeguju. Sva ostala kukanja ne priznam, možete se organizirati druge ipak nemaju taj luksuz.
987
1514
141
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579220   •   osuđujem 13505   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3160542

Dok su deca bila mala 4 godine sam radila i plaćali smo ženu koja je čuvala decu pored živih svekra i svekrve koji žive jako blizu. Iako nikad nije bila opcija da oni čuvaju već da samo uskoče po neka...(više)

odobravam 1337   •   osuđujem 58   •   komentari 0
Detaljnije