Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3114710
20 Apr 23
Jednom prilikom sam bila u užasnom škripcu sa novcem. Bukvalno nisam imala jesti, a plata mi je trebala leći tek za 4 dana (svu ušteđevinu sam tog meseca dala za lečenje svojoj majci). Odem sa ujakom da ostavi nešto svom kumu, uđemo mu u dom i u jednom momentu se nađem sama u sobi u kojoj na stolu stoji kutija i u njoj gomila novca - sve evri. Malo ispod kauča viri novčanica od 100 evra, ljudi je nisu ni primetili da je tu zapala. Kažu: "Prilika čini lopova", ali ja nikada takve prilike ne bih iskoristila. Uzela sam tih 100 evra i vratila u kutiju sa ostalim novcem. Tačno, taj novac bi mi i te kako pomogao do plate, ali ne bih mogla živeti sa saznanjem da sam ukrala nešto. Radije ću biti praznog stomaka, nego se prevrtati noću po krevetu od nemira i krivice.
2116
136
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579221   •   osuđujem 13506   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije