Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3114873
28 Apr 23
Muž planira da ode ako ne rodim barem još jedno dijete. Nisam bila spremna ni na prvu neplaniranu trudnoću, dugo mi je trebalo da prihvatim. Uspjela sam završiti fakultet i zaposliti se, i trenutno nemam snage za još jedno. Jednostavno nisam spremna, nekad jedva imam strpljenja uz jedno dijete, ne mogu zamisliti kako je to uz dvoje. Ako ne rodim još jedno dijete, za njega sam sebična osoba koja je ostavila dijete samo bez brata ili sestre, i on u tom slučaju odlazi od kuće jer ne može živjeti s takvom osobom. Nikad nisam izričito rekla ne još jednom djetetu, možda za par godina kad malo stanem na noge, ali njemu je to kasno i ne želi toliko čekati. Sada biram, ili roditi kroz godinu dvije, ili on odlazi. Njemu je 34 meni 27....
301
2290
223
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije