Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3115720
01 May 23
Moja tetka nema decu i dani su joj uvek kvalitetno ispunjeni. Ima dobar posao, platu, usavršava se, ima mnogo prijatelja i nikada nije usamljena. Vikendom putuje što s njima što s mužem, izlazi, kupuje sebi šta hoće, nema problema, briga, uvek sređena i izgleda mlađe od moje mame od koje je starija 7 godina. Ljubav u braku cveta, bukvalno živi idealan život. Moja majka je život podredila deci i kući, nikada nigde nije otputovala, sebi ništa ne kupuje, život joj se svodi na kuću i decu koja su sada odrasla. Brat otišao u inostranstvo, ja idem posle faksa, a ona usamljena, nema nikoga, deca će biti daleko, brak odavno propao i otac nikad nije kod kuće. Ona stalno zabrinuta, nervozna, zapuštena. I onda mi neko kaže "bićeš usamljena i nesrećna bez dece". Želim da budem "nesrećna" kao tetka koja ima divnog muža, društvo, karijeru, putuje i živi kako hoće, a ne "srećna" kao nervozna zapuštena majka koja nema više smisao života jer su deca odrasla.
1808
282
114
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije