Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3115921
01 May 23
Upoznao sam je pre 5 godina. Devojka iz patrijarhalne porodice, nevina, vaspitana da je porodica sve, da što pre treba da se skrasi, nađe pravog. Vaspitana da ne treba da gubi vreme na svakakve, da ne treba da pije, da konzumira narkotike. Naišla je na mene koji sam sve to prošao. Zavoleli smo se mnogo, verovao sam to je to, ispunjenje mojih snova, maštali smo o deci, kući, karijeri. Uz mene je počela da izlazi, da se druži sa ljudima. Pokazao sam joj malo drugačiji svet od onog u kom je živela. Verili smo se potom i venčali. Sve je bilo prelepo dok ona nije shvatila da je propustila mladost jer je slušala svoje i da sad nije spremna ni za decu ni za kuću ni za mene. Dao sam jednoj ptičici krila i ona je sada odlučila da odleti od mene.
2074
382
209
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije