Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3116087
06 May 23
Počeli smo se dopisivati, kroz nekoliko minuta razgovarali i u nekom momentu mi predloži da dođem njemu. Odlučeno za manje od 30 min. Razmišljala sam da li prvi put u životu počiniti takvu ludost i jesam. U rukama pepper spray za svaki slučaj. Sjedili smo, pričali o koječemu nekoliko sati, bez ikakvog pritiska, onda se lagano počeli ljubiti. Ne trebam vam crtati ostatak noći. Bio je jako pažljiv oko mog zadovoljstva, vjerojatno više nego ijedan moj momak. Bilo mi je jako lijepo. Ujutru je on zaspao, ja otišla doma. Ne znam da li bih ponavljala ovakvo što ali moram reći da sam trebala ovakav izliv energije. Dugo sam single i za mene to znači da zaista nemam nikoga. Zaista neke stvari učine da se osjećaš ženom.
1638
572
106
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije