Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3116263
06 May 23
Imali smo generalno lep brak. Mladi i nevini smo ušli, dobili sinčića, nakon par godina je bivši odlučio da bi ipak da “proživi”… Povređena, ostavljena, sa sve detetom, što on reče “fuš roba, polovnjača” prihvatila sam to kao svoju sudbinu. Sin bogate kuće, sve mu se moglo… Moji su bili protiv braka i nikakvu posebnu pomoć nisam dobila, zaista sam prošla pakao… Bez fakulteta, radila razne poslove da bih isfinansirala mene i malog, u međuvremenu završila studije, stala na svoje noge (kad kad imala pomoć od moje i majke bivšeg). Bivši menjao ribe, postao narkoman, ludnica, sin nam je ozbiljniji u 10g od njega sa 30g… Danas sam se na sinovljevom rođendanu videla sa bivšim svekrom i svekrvom i saznala da će svu imovinu i bogatstvo ostaviti malom i meni, kao i da svekar napušta firmu i ide u penziju. Ne znam šta da kažem, toliko emocija u meni i osećam kao da je moj mir srušen, da opet dolaze lude godine i prošlost po mene, a ne mogu odustati od onoga što se ostavlja mom detetu.
2299
71
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije