Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3117502
15 May 23
Imam 20 godina. Od svoje desete godine sam praktično "majka" svom bratu i sestru (blizanci). Majka i otac stalno zauzeti, a ja kao već "dovoljno velika", pa me učili da im menjam pelene, podgrevam mleko do određene temperature, nosim ih dok ne podrignu, kupam ih. Posle odvođenje i dovođenje iz vrtića. Oblačenje, presvlačenje, hranjenje. Pa pored održavaj higijenu u kući, jer "kako će deca u prljavom". Roditelje viđamo samo uveče pre spavanja, na sat vremena. Ceo dan sam ja pre i posle škole provodila sa njima. Ma koliko da ih volim, mislim da je konačno vreme da počnem i živim svoj život. Našla sam posao u inostranstvu i selim se. Roditelji, brat i sestra... neka se snalaze. Imam i ja pravo na život.
4264
86
72
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije