Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3117757
13 May 23
Raskinula sam vezu sa dečkom nakon što sam saznala da je odbio da bude podrška drugarici od preko deset godina koja je zaglavila u bolnici. Pokazao mi je poruke i kada sam videla šta joj je pisao okrenula sam se i otišla. Neću da gradim budućnost sa čovekom koji smatra da je devojka za hospitalizaciju u mentalnoj bolnici. Zove je hipohondarom, sebičnom osobom, okrenuta samoj sebi i kaže: 'Ko će te takvu paničarku?' A ona sedi u bolnici okružena haosom bez igde ikoga sa pregolemim gubicima na plećima. To ću biti ja u budućnosti. Može on da kaže ti si drugačija priča ali za mene nema drugačije priče. Odbio si da pomogneš. Odbio si da budeš emotivna podrška. Odbio si da budeš čovek i da je posetiš. To ću dobiti i ja ukoliko slučajno razbolim. Nema kod ovog i u dobru i zlu. Zato je bilo lako otići od njega.
2993
110
36
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije