Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3117834
14 May 23
Nikada više nikome neću pozajmiti novac. Drugarici koju znam duže od deset godina sam pozajmila ukupno skoro 500 evra. Rekla je vratiće mi kad mi bude trebalo. Kada sam se selila, zatrebale su mi pare i ona kao nema problema. Vidim ja ništa mi ne stiže i ona kao danas ću, sutra ću, pa kao bio nesporazum, zavlači me danima i ništa mi ne javlja. Još je i uzela sebi za pravo da mi kaže kako ja loše raspolažem sa svojim parama. Na kraju se naljitila na mene jer sam joj rekla da to nije i redu, zahtevala da joj se ja izvinjavam. Blokirala me je i pare mi nikad nije vratila. Sad sam školskom drugu pozajmila nešto malo para i ja mu kažem nek pokosi kod moje majke travu, da ne mora da mi vraća. On isto tako, danas ću, sutra ću i ništa od toga, sad se ne javlja. Koje su vam to jajarske fore? Čemu sve to? Zar vam ništa nije sveto? Ako nemaš pare/vreme, nije problem, samo mi kaži kako jeste, ne zavlači me. Ima da lete iz mog života k'o frizbi. A pare ne dam više nikome.
2315
49
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije