Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3118078
21 May 23
Mislim da bi neki poremećaj trebali da izučavaju na meni ili makar nazovu po meni. Bili smo 7 godina zajedno, ostavila sam ga iz desetine opravdanih razloga i veoma brzo počela sa drugim momkom. On je bio sam 2 godine i za to vreme meni je bilo super. Međutim kad sam čula da je započeo vezu u meni se budi nešto, preispitujem sebe, svoju vezu, svoje postupke.. Stupimo u kontakt, on priča o njoj ja umirem.. Shvatam kako je njemu bilo, šta je mislio, šta je osećao, kako boli... Ja patim, teško mi je, ne mogu da prihvatim da ima nekoga. Skoro godinu nakon zove me, shvatio je da nije kao sa mnom i želi nas nazad. E sad obrt - meni je opet lepo, znam da mogu da ga imam, da nema nikoga i on mi više nije na pameti. Svesna sam da je ovo odvratno, verovatno neki poremećaj, ali tako je kako sam opisala. Sve može, ali on da ima nekog i da bude srećan meni stvara nelagodu.
182
1910
39
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije