Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3118485
21 May 23
Da li je meni kao muškarcu dozvoljeno da imam standarde? Dokle će žene da upiru prstom u muškarce koji imaju standarde i da ih nazivaju raznim imenima? Ako kažem da ne želim da budem u vezi sa ženom koja je debela, ružna, feministkinja, ima decu, puši i pije, izlazi u klubove- odmah se žene uvrede i govore kako sam ženomrzac, kako ih ne poštujem, kako sam zaostao i tako dalje. Žene zahtevaju da njihov partner bude lep, visok, bogat, načitan- drugim rečima sve žele 5% najboljih muškaraca- ali zato ja kao muškarac ne smem da imam ni standarde, ni ukusa i moram da ih prihvatim takve kakve jesu. Ne želim da budem sa ženom čije mi se ponašanje i životni izbori ne dopadaju. Nemam ništa protiv tih žena, ne mrzim ih, samo ne želim da imam bilo šta intimno sa njima. Imati standarde ne znači mrzeti nekoga, samo znači poštovati i voleti sebe. Ali, to ovde izgleda ne važi: čim neki muškarac pomene kako ima standarde odmah se žene uvrede i počnu da ga nazivaju raznoraznim nadimcima.
1319
357
364
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije