Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3118720
30 May 23
Smeta mi i jako me ljuti kako se danas ženama nameće stigma kako "neće da rađaju", " ganjaju karijeru", "ne cijene porodične vrijednosti"... Neke žene se danas teže odlučuju za djecu jer iz primjera okoline vide da će najvjerovatnije biti same u roditeljstvu. Naše majke, komšinice, prijateljice ...gdje god se okrenem vidim neke trutove od muškaraca koji ni pelene neće da zamjene jer "ne umiju; boje se da drže bebu; njima to ne ide.." Ručak ne kuvaju jer "ne znaju" (mama njegova oko njega trčala jer mu je otac isto bio trut). Pa gospodo muškarci, jel' vi mislite da su baš sve žene ćorave?! Da ne vide da ćete biti nikakvi očevi i da joj niste nikakav oslonac. Ženi je u toku trudnoće i poslje porođaja neko vrijeme život totalni pakao, samo jak i pravi muškarac će biti tu za sve osim da podoji dijete. Ostali su samo mekušci pa taman zarađivali milione. Do vas je, ne do nas!
2127
182
135
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije