Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3118813
24 May 23
Nakon razvoda sam insistirao da stan pripadne ženi koji smo zajedno kupili, jer imam manji u nasledstvu za mene a i moji imaju porodični. Žena je, brine o klincma (15 i 11), treba joj sigurnost. Uredno sam plaćao alimentaciju, tek vikendima viđao klince, sve ok. Pre oko godinu dana me zove njena drugarica da se vidimo, reko ok, nisam komunicirao s njom niti viđao ovako nasamo. Citira mi ženu kad se videše neki put "Bivši nikada nije ni bio materijal za opštenje ali ima ga, budža je on". Iako živi u nekoj vanbračnoj zajednici već više godina po razvodu, ovo je stvorilo crv sumnje i ispostavilo se DNK testom da nijedno dete nije moje. Taj čovek je moje visine, boje očiju, kose, ima sličnosti oko crta lica, nije ni čudo što nikada nisam ni sumnjao. Sve u šta sam ulagao mi se raspalo pred očima. Drugarici večito hvala, ali bivše i dece za mene nema! Tužiću je za do poslednjeg dinara a pre toga u opštinu da poništim izvod iz matične knjige! U šta sprcah 49 godina života...
1974
207
105
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 759   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579148   •   osuđujem 13390   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3152081

Samo želim da moja Mama ozdravi.

odobravam 1561   •   osuđujem 9   •   komentari 0
Detaljnije