Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3119352
31 May 23
Dolazim iz prosječne radničke obitelji. Završila sam jedan od tehničkih studija, imam dvije diplome koje sam stekla nakon 5 godina faksa. Moja sestra i njen muž isto tako. Baš kao i moj muž i skoro cijela njegova obitelj. Krećem se gotovo samo među visoko obrazovanim ljudima i nikome to ne bih rekla ali smatram se boljom i pametnijom od gotovo svih naših poznanika koji nemaju završen fakultet. Nikad neću smatrati ravnom sebi jednu medicinarku, prodavačicu, mesara, frizerku, kozmetičarku ili bilo kakvog zanatliju. To što su oni završili da se ne lažemo može stvarno svatko a lupati glavom od knjigu i položiti obe mehanike možemo samo mi pametni. Osjećam da moj stav nije ispravan i znam da grozno zvučim ali ne mogu si pomoći, zato sam ovo odlučila anonimno podijeliti.
332
3379
192
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579220   •   osuđujem 13505   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3160542

Dok su deca bila mala 4 godine sam radila i plaćali smo ženu koja je čuvala decu pored živih svekra i svekrve koji žive jako blizu. Iako nikad nije bila opcija da oni čuvaju već da samo uskoče po neka...(više)

odobravam 1337   •   osuđujem 58   •   komentari 0
Detaljnije