Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3119851
04 Jun 23
Za razliku od većine ljudi koji ih i dalje podje*avaju, imam veliko saosećanje prema devojkama iz moje škole koje su sebi plastičnim operacijama i drugim estetskim zahvatima sebi skroz promenile izgled. To su devojke koje lično poznajem (neke više neke manje) i znam da su duše od čoveka, ali bile su žrtve verbalnog nasilja zbog izgleda i ni ne mogu da zamislim kakve sve komplekse one i dan danas nose sa sobom. Ne znam šta nije u redu sa ljudima, tad su komentarisali ,,Vidi koliki nos ima'', a sad ,,Jao vidi ovu što je operisala nos čim je izašla iz škole''. Bilo je ,,Kakva je ravna kao daska'', a sad pričaju ,,Vidi što su joj roditelji kupili si*e''. Nisu svi emocionalno jaki i u stanju da prebole konstantne uvrede i komentare, pogotovo što su mnoge devojke izuzetno osetljive u tinejdžerskom dobu i te traume mogu vući ceo život. Saosećam sa njima kao i sa svim žrtvama nasilja i samo se nadam da će jednog dana moći da pronađu unutrašnji mir.
1241
72
40
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije