Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3120208
24 Apr 23
Ako poznajete bilo koga ko prolazi kroz proces vantelesne oplodnje, a pri tom imate decu iz prirodne trudnoće i niste imali nikakvih problema da ostanete u drugom stanju, molim vas, nemojte da se pravite pametni i da delite savete koje vam niko nije tražio. Ne, nije dovoljno da se samo opustim i doći će. Nemoj da mi govoriš da nije strašno što svakoga dana treba samu sebe da ubodem u stomak koji je već plav i u čvorovima, jer si ti vadila krv u trudnoći i znaš kako je to. Ne, ne znaš i nadam se da nikad nećeš saznati. Nemoj da mi govoriš da ne treba da uzimam sve te suplemente jer si ti pila samo taj jedan. Dajte podršku u smislu da budete tu za tu osobu, da provedete vreme zajedno, da pričate o bilo čemu drugom osim da delite bespotrebne savete.
2572
126
96
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije