Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3120536
08 Jun 23
Imam vanbračnog supruga sa kojim imam dete i koji ni na koji način ne želi da me osigura, naime kada je dizao kredit za stan napisao je da živi sam u zahtevu, onda kad sam ga pitala šta u slučaju da on nađe drugu rekao mi je da ću ja morati da se snađem i izađem iz stana jer je stan njegov. Pride sve vreme zajednice ja vrlo učestvujem u svim našim troškovima i dovodim sebe do nule dok on uvek ima štek i po 3 osiguranja koja u slučaju da mu se nešto desi prelaze na njegovu majku. Kad sam ga pitala da prenese na mene neko osiguranje da mogu da brinem o detetu ako se ne daj bože nešto desi isto nije bio zainteresovan. Za sve ovo vreme dok sam bila trudna uvek sam sve svoje preglede i potrebe plaćala sama sebi, plaćala naše ručkove izlaske i stvari kapirajući da smo mi sad zajednica. Skoro sam mu rekla da ga ne gledam ko muža uopšte i da moram da gledam kako da zbrinem sebe kao i da bi ga naravno prevarila čim mi se ukaže prilika i mislim da je to skroz u redu.
441
1344
122
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije